
3.25
Filé uvaříme v malém množství vody, rozdělíme na kousky (odstraníme případné kosti) a zakápneme citronovou šťávou.… více o Zapečené filé se sýrem
Bagety nakrájíme na kolečka a po obou stranách potřeme česnekovým olivovým olejem. Rozložíme na plech s pečicím papírem… více o Zapečené bagety se sýrem
Špagety vsypeme do osolené vařící vody, uvaříme, scedíme a necháme okapat. Šunku pokrájenou na kostičky osmahneme na… více o Špagety zapečené se sýrem
Patříte k masožravcům? Pak nejspíš po našich receptech názor nezměníte, ale třeba zjistíte, že… Celý článek
Snídaně, svačina nebo večeře v podobě chleba nemusí být žádná nuda. Naopak můžete připravit… Celý článek
Možná jste o něm ještě neslyšeli, ale jméno Amaury Guichon je mezi cukráři pojem. Pokud jde o… Celý článek
Tradiční česká kuchyně začíná u hovězího vývaru, který je základem mnoha omáček a dalších… Celý článek
Z telecí kýty si nakrájíme plátky o hmotnosti 100-150 g.Naklepeme je , osolíme ,opepříme .Obalíme v hl .mouce , … více o Smažený telecí řízek
Vypracujeme těsto, upečeme na vymazaném a vysypaném plechu (jen málo upečené - hodně světlé). Upečenou placku necháme… více o Čtyřvrstvý koláč
Oplatky rozdrobíme do mísy, přelijeme rumem a necháme nasáknout. Cukr a tuk rozehřejeme, přidáme kakao a ořechy, pak… více o Pařížské koule
Kuřecí stehna osolíme a opepříme, povrch potřeme rozpuštěným máslem a na každý položíme plátek anglické slaniny. Cibuli… více o Kuřecí stehna na bílém víně
Do formy domácí pekárny dáme ingredience dle pořadí. Pekárnu nastavíme na program základní bochník. Na kostičky… více o Pivní chléb s klobásou
Celer, mrkev, petržel a cibuli nakrájíme na střední kostky. Maso očistíme a nakrájíme na větší kostky. Koření svážeme… více o Kančí ragú se šípkovou omáčkou
Mouku promíchejte s cukrem a špetkou solí, poté zašlehejte máslo, mléko. Šlehejte dokud není těsto bez žmolků! Až… více o Vafle
Kosti rozsekáme, řádně vypereme a vložíme do studené vody. Přidáme omyté maso.Vaříme, až je maso měkké.Očištěnou… více o Moskevský boršč
Žloutky s cukrem utřeme, přidáme zbylé suroviny na těsto a vmícháme sníh. Toto nalijeme do vymazané a vysypané formy… více o Letní jahodové řezy
Na olivovém oleji jemně osmahněte nakrájenou cibuli, než zesklovatí. Přidejte vývar a nakrájenou červenou řepu a… více o Polévka z červené řepy s pomerančem
Z cukru, mouky, másla, vejce a podrceného anýzu vypracovat těsto. Nechat odpočinout v chladu. Po vychlazení z těsta… více o Anýzové žaludy
Do větší mísy dáme hrubou mouku, vajíčko, rozdrobené droží, na droždí trochu cukru, potom teplou vodu (ne vařící!), sůl… více o Levný houskový knedlík