Řízky naklepeme, okořeníme drceným kmínem. Trochu osolíme a opepříme podle toho, jak je slaný poličan a jestli přidáme nakládaný pepř. Velmi krátce a zprudka opečeme na pánvi.
Řízky pak přesuneme do pekáče, položíme na ně kolečka poličanu, zalijeme šlehačkou, ve které rozmícháme panáka rumu a sójové omáčky. Nakonec poházíme několika kuličkami pepře a přikryjeme nahrubo nastrouhaným hermelínem.
Maso opláchneme a osušíme. Osolíme a opepříme. Lístky šalvěje otrháme a poklademe na řízky. Vždy dva řízky přiložíme na…
více o Krůtí řízky alá saltimbocca
Bagety nakrájíme na kolečka a po obou stranách potřeme česnekovým olivovým olejem. Rozložíme na plech s pečícím papírem…
více o Zapečené bagety se sýrem