Šlehané rybí filé Mírně osolené rybí filé opražíme na suché pánvi, až se rozpadne. Stáhneme z ohně, vmícháme 3 rozšlehané žloutky a… více o Šlehané rybí filé
Labužnické rybí filé Rybí filé namočíme do osoleného mléka, nakrájíme na plátky a osolíme. Na tenčí plátky nakrájíme i anglickou slaninu. Do… více o Labužnické rybí filé
Rybí filé po provensálsku Filé posypeme provensálským kořením a jemně pokapeme citronovou šťávou. Orestujeme na oleji, maso vyjeme. Přidáme… více o Rybí filé po provensálsku
Dochází vám inspirace? Tohle je 5 snadných receptů od pondělí do… Pracovní týden bývá náročný, a tak může být nad naše síly vymýšlení vydatných obědů a večeří… Celý článek
Proč jíst křen? Zbaví vás únavy, podpoří trávení a posílí… Křen vám pořádně protáhne nos a vžene slzy do očí. Staří Řekové věřili, že bystří rozum. Je… Celý článek
Šaty z jídla: Američanka vyrábí celebritám jedlé róby, které… Za posledních několik let vzbudila na sociálních sítích pořádný rozruch. Její módní výtvory z… Celý článek
Kefírové lívance, muffiny i řezy na plech: Vláčné moučníky z… Kefír si mnozí dopřávají k snídani nebo jako výživnou svačinu, ovšem tento lehce perlivý… Celý článek
Surimi rizoto Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme kousky surimi masa, trochu citrónového pepře, sůl a propláchnutou rýži.… více o Surimi rizoto
Velmi jednoduchá a extrémně dobrá… V kastrůlku svařím ve vodě skořici a hřebíček, aby se trocha vody odpařila. Můžete přidat jako chuťovku i špetičku… více o Velmi jednoduchá a extrémně dobrá horká čokoláda
Editina myslivecká svíčková Maso očistíme, omyjeme a důkladně osušíme. Ze všech stran osolíme, a poválíme v hladké mouce (přebytek otřepeme). Maso… více o Editina myslivecká svíčková
Jogurtové rohlíčky Utřeme vejce s cukrem, přidáme jogurt, olej a znovu třeme. Nakonec vmícháme polohrubou mouku s kypřícím práškem a… více o Jogurtové rohlíčky
Ovocné jednohubky Bagetu nakrájíme na chlebíčky a namažeme jahodovou marmeládou. Jablko nakrájíme na trojúhelníčky a na každý chlebíček… více o Ovocné jednohubky
Domácí Brumíci Z bílku ušleháme sníh. Smícháme žloutek, mouku, cukr, prášek do pečiva, mléko a olej, pořádně promícháme. Nakonec… více o Domácí Brumíci
Ostružinový koláč Sypké přísady v míse důkladně promícháme rukou. Vařečkou přimícháme žloutky, vodu a olej. Nakonec zlehka vmícháme sníh.… více o Ostružinový koláč
Bramborová omeleta Na pánvi rozpálíme větší množství oleje, přihodíme na kostičky nakrájené syrové brambory, které osolíme, okmínujeme a… více o Bramborová omeleta
Pohořelický perník Vypracujeme těsto. Pečeme na 190°C a je to hodně rychlé. Pokud nezdobíme, potřeme vodou nebo za horka rozšlehaným… více o Pohořelický perník
Sekaná pečeně s paprikou Všechny suroviny smícháme v hladkou hmotu, popřípadě přisypeme trošku strouhanky. Do pekáčku položíme šišku z mletého… více o Sekaná pečeně s paprikou
Alenčin rychlý skládaný salát Na mělký talíř rozložíme na větší kousky natrhaný hlávkový salát (efektní je, máme-li zelený i červený, popř.… více o Alenčin rychlý skládaný salát
Nivovo-šunkové palačinky Uvedené množství je na 2 palačinky. Do mléka dáme nastrouhanou Nivu, jemně pokrájenou nebo nastrouhanou šunku, vejce… více o Nivovo-šunkové palačinky