Šlehané rybí filé Mírně osolené rybí filé opražíme na suché pánvi, až se rozpadne. Stáhneme z ohně, vmícháme 3 rozšlehané žloutky a… více o Šlehané rybí filé
Labužnické rybí filé Rybí filé namočíme do osoleného mléka, nakrájíme na plátky a osolíme. Na tenčí plátky nakrájíme i anglickou slaninu. Do… více o Labužnické rybí filé
Rybí filé po provensálsku Filé posypeme provensálským kořením a jemně pokapeme citronovou šťávou. Orestujeme na oleji, maso vyjeme. Přidáme… více o Rybí filé po provensálsku
Od pondělí do pátku: Opravdu ostré večeře, které vám zrychlí… Chcete rozproudit metabolismus, snížit hladinu cukru v krvi a pomoci svému tělu být fit a… Celý článek
Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá příloha v jednom! Salát Coleslaw, to je spousta šťavnatého zelí, mrkev a majonéza. Hodí se do sendvičů, jako… Celý článek
Nejkrásnější zimní svatební dorty: Oslaďte si svůj velký den, i… Chystáte svatbu v zimním období a stále nemáte vybraný dort? Inspirujte se v galerii plné… Celý článek
Hromnice: Svátek s vůní zapálených svící a čerstvých palačinek V lidovém křesťanství jsou Hromnice svátkem přicházejícího jara a také posledním dnem k… Celý článek
Skořicová srdíčka Na vál prosyjeme mouku, přidáme cukr, ořechy, příchutě a doprostřed rozdrobíme tuk, přidáme žloutky a vypracujeme… více o Skořicová srdíčka
Segedínský guláš ze sójových… Sójové nudličky povaříme 20 - 30 min. v "marinádě" (možno rozředit vodou). Na rozpáleném tuku zpěníme nakrájenou… více o Segedínský guláš ze sójových nudliček
Rybí prsty s lososem Tři rybí prsty usmažíme běžným postupem. Dáme na talíř těsně vedle sebe, nahoru položíme pizza šunku, potřeme drceným… více o Rybí prsty s lososem
Vosí hnízda Piškoty rozdrobíme tak, aby nezůstaly žádné hrudky, prášek smícháme s práškovým cukrem, 1 bílkem a 3 lžícemi rumu.… více o Vosí hnízda
Cuketové placičky se sýrem Cuketu oloupeme a nastrouháme. Nastrouhanou cuketu posolíme a necháme jí vyloučit vodu. Poté… více o Cuketové placičky se sýrem
Kafta bisavyen – arabské mleté… Smícháme mleté maso s nadrobno nakrájenou cibulí, petrželí, dochutíme solí a pepřem. Na vymaštěný plech vložíme… více o Kafta bisavyen – arabské mleté jehněčí
Kyselá polévka Do osolené vody přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, nové koření, předem namočené sušené houby a na kostičky nakrájené… více o Kyselá polévka
Jihočeské zelňáky Všechny ingredience zamícháme dohromady, až vznikne těsto, které se dá rozválet. Na hledké mouce pak válíme placky… více o Jihočeské zelňáky
Klasická česnečka Ve vývaru uvaříme brambory na kostičky nakrájené. Vývar můžeme použít v kostce (např. čirý vývar, nebo zeleninový vývar… více o Klasická česnečka
Maminčin čokoládový dort Začneme korpusem, do misky si oddělíme žloutky od bílků, následně si do bílků i do žloutků přidáme moučkový cukr (5 a 5… více o Maminčin čokoládový dort
Dort, jaký jste ještě neviděli Piškoty rozdrtíme nebo pomeleme, přidáme s ostatními ingrediencemi do mísy a necháme chvíli nasát (místo rumu jde… více o Dort, jaký jste ještě neviděli
Tvarohovo-bramborové knedlíky s… Těsto vytvoříme smícháním tvarohu, másla, vajec a soli. Přidáme nastrouhané brambory a pak už jen přidáváme mouku tak,… více o Tvarohovo-bramborové knedlíky s ovocem