Šlehané rybí filé Mírně osolené rybí filé opražíme na suché pánvi, až se rozpadne. Stáhneme z ohně, vmícháme 3 rozšlehané žloutky a… více o Šlehané rybí filé
Labužnické rybí filé Rybí filé namočíme do osoleného mléka, nakrájíme na plátky a osolíme. Na tenčí plátky nakrájíme i anglickou slaninu. Do… více o Labužnické rybí filé
Rybí filé po provensálsku Filé posypeme provensálským kořením a jemně pokapeme citronovou šťávou. Orestujeme na oleji, maso vyjeme. Přidáme… více o Rybí filé po provensálsku
Jídlo a pití do letadla: Co si můžete vzít s sebou na palubu a… Cestování letadlem může být pro mnohé dost stresující. A co teprve s prázdným žaludkem! Pokud… Celý článek
Lehčí a křupavější než pizza? To je pinsa, seznamte se Máte rádi pizzu, ale hledáte něco lehčího, křupavějšího a možná i trochu zdravějšího? Pak… Celý článek
3 osvědčené triky, díky kterým vám čerstvé jahody nezplesniví Čerstvě natrhané, voňavé, sladké a šťavnaté. Českým jahodám se prostě nedá odolat. Ať už si je… Celý článek
Sladké léto podle Pepy Maršálka: Vyzkoušejte jeho recept na… Léto tráví většina z nás na dovolené u moře nebo objevováním exotiky. Známý cukrář Pepa… Celý článek
Termixové řezy Upečeme klasický piškot z osvědčeného receptu. Termix připravíme tak, že uvaříme pudink z mléka, cukru a prášku a v… více o Termixové řezy
Maminčina cibulačka Nejdříve nakrájíme cibuli na tenké plátky. V hrnci rozpustíme máslo a přidáme nakrájenou cibuli. Pod pokličkou necháme… více o Maminčina cibulačka
Maso s mozzarellovo-nivovou omáčkou Magi, worchestr, jogurt, hořčice, pepř, paprika pálivou, koření na grilované kuře, tymián, majoránka - to je marináda.… více o Maso s mozzarellovo-nivovou omáčkou
Povidlový perník bez vajec Všechny suroviny smícháme, pokud je hmota hustá, přidáme smetanu nebo trochu mléka. Můžeme přidat rozinky, ořechy,… více o Povidlový perník bez vajec
Rohlíky na ráno Droždí rozmícháme s cukrem dokud se nerozpustí na kaši. Do mísy dáme mouku, 1/4 l vody, droždí, sůl. Vypracujeme těsto … více o Rohlíky na ráno
Tvarohovo-jogurtové buchtičky Mouku prosejeme a na válu dobře zpracujeme s tvarohem, žloutkem, jogurtem (kysanou smetanou), solí, tukem (může být i… více o Tvarohovo-jogurtové buchtičky
Sejkory Brambory oloupeme, nastrouháme na jemném struhadle do mísy. Přidáme vejce, mouku (strouhanku), sůl, pepř, česnek,… více o Sejkory
„Karamelka“ – bábovka Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme smetanu, vmícháme ořechy nebo kokos, polohrubou mouku s práškem do pečiva,… více o „Karamelka“ – bábovka
Čína z vepřového masa Maso, papriky, porek, cibuli nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme, posypeme sl.paprikou, přidáme worsch.,sojovou… více o Čína z vepřového masa
Margot řezy V míse ušleháme 3 žloutky s cukrem do bílé pěny a postupně zašleháme olej, dále do této hmoty zašleháváme střídavě… více o Margot řezy
Brambory zapečené s kapustou a… Brambory, scezenou kapustu a klobásu pokrájíme, přidáme česnek, sýr a dochutíme solí a pepřem, dobře promícháme. Vše… více o Brambory zapečené s kapustou a sýrem
Jednoduché ovocné tvarohové… Ze všech surovin (mimo ovoce) zpracujeme na vále těsto, které vyválíme silné asi 2-3 mm (můžete i víc). Těsto si… více o Jednoduché ovocné tvarohové knedlíky