Uvaříme těstoviny. Veškerou zeleninu nakrájíme na kostky a cibuli na kolečka. Nakrájíme slaninu, okořeníme a vše vložíme do zapékací mísy. Zapékáme cca 10–15 minut. Poté zalijeme vejci rozšlehanými ve smetaně a zapékáme dalších 5–10 minut, dokud vejce neztuhnou.
Droždí s cukrem rozmícháme ve vlahém mléce a nalijeme do mouky s rozpuštěným máslem a troškou soli a vypracujeme těsto,…
více o Cibulový koláč – Zwiebelkuchen
Cibule nakrájíme na spíše tenké kolečka, které ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé…
více o Avignonský rumpsteak s cibulí
Smetany ušleháme spolu s moučkovým cukrem, přidáme mascarpone, pomazánkové máslo a zakysanou smetanu a vyšleháme krém.…
více o Banánovo-broskvové tiramisu
Česnek oloupeme, rozmáčkneme a vhodíme do hrnce společně s celým novým kořením, celým černým pepřem a bobkovými listy.…
více o Naše Rajská s vaječnými noky