Uvaříme těstoviny. Veškerou zeleninu nakrájíme na kostky a cibuli na kolečka. Nakrájíme slaninu, okořeníme a vše vložíme do zapékací mísy. Zapékáme cca 10–15 minut. Poté zalijeme vejci rozšlehanými ve smetaně a zapékáme dalších 5–10 minut, dokud vejce neztuhnou.
Hermelín shora rozbalíme z alobalového obalu. Cibuli nakrájenou na půlkolečka a česnek nakrájený na plátky klademe z…
více o Jednoduchý zapečený hermelín
Jablka zbavíme jadřinců a nakrájíme na tenké plátky. Hned je smícháme s hrozinkami (příp. s borůvkami nebo brusinkami)…
více o Tvarohový nákyp s jablky
Králíka rozporcujeme, z trupu připravíme vývar. Pokud nemáme celého dáme kýta, hřbety a podlejeme vodou. Porce osolíme,…
více o Králík – slintající soused