Lilek s tofu a rajčaty

Lilek zbavíme zelené stopky a podélně nakrájíme na pět silnějších plátků. Spodní plátek dáme stranou. Povaříme 100 ml… více o Lilek s tofu a rajčaty
2.6
Lilek zbavíme zelené stopky a podélně nakrájíme na pět silnějších plátků. Spodní plátek dáme stranou. Povaříme 100 ml… více o Lilek s tofu a rajčaty
Nakrájíme lilek na plátky cca 1 cm, osolíme a necháme chvíli, aby se vypotila voda. Na pánvi rozpustíme olivový olej,… více o Zapečený lilek s fetou
Česnek prolisujeme. Vejce rozšleháme se smetanou, přidáme bylinky, česnek a ochutíme solí a pepřem. Rajčata nakrájíme… více o Zapečený pangas s rajčaty a bylinkovým krémem
Zpěvačka Věra Martinová, která nedávno oslavila půlkulatiny, nás pozvala do kuchyně rodného… Celý článek
Bobkový list není v kuchyni žádným nováčkem, ale co kdybychom ho vyzkoušeli i na přípravu… Celý článek
Jaro se blíží, to meteorologické už dokonce začalo 1. března, a tak je čas trochu odlehčit… Celý článek
Křehké máslové těsto, které se rozplyne na jazyku, a šťavnatá náplň plná vašich oblíbených… Celý článek
Hermelín rozkrojíme podélně na dvě kolečka a namáčíme do těstíčka z hladké mouky, kečupu a vody. Vody a mouky asi jako… více o Hermelín v kečupovém těstíčku
Jablka oloupeme, nakrájíme a rozvaříme v malém množství vody. Do rozvařených jablek přidáme skořici, rozinky, ořechy a… více o Jablečné koule v kokosu
Paličky stáhneme omyjeme a osolíme, u kosti nařízneme a vytvoříme jakousi kapsu. Naložíme na 2 hodiny do marinády. … více o Paličky pro hezčí den
Mouku prosejeme na vál. Ostatní suroviny svaříme ve vodní lázni, jedlou sodu přidáme nakonec. Teplou směs zpracujeme s… více o Velikonoční medové řezy
Nakrájenou bagetu opečeme na pánvi s olivovým olejem. Tuňák rozdrobíme a smícháme s ostatními surovinami. Natřeme na… více o Tuňáková bruschetta
Vyšleháme cukr a máslo postupně přidáváme celá vejce a zašleháme smícháme mouku a kakao na dvakrát přidáme do… více o Brownies
Švestky do pekáče, dát do trouby nejdřív na 250, pak na míň. Pozor ať se nepřipaluje vršek - míchat. Rozmixovat,… více o Švestková povidla bez míchání
Vše smícháme, propracujeme a dáme do lednice přes noc odpočinout. Těsto rozválíme a vykrajujeme formičkami. Po… více o Linecké těsto (Petra Neumi)
Na oleji osmažit nakrájené cibule, potom přidat nakrájená játra. Až se játra usmaží podlijte vodou, podusit až játra… více o Játrová omáčka
Brambory uvaříme v osolené vodě. Asi deset minut před koncem varu přidáme brokolici rozebranou na růžičky. Scedíme vodu… více o Zeleninové medailonky
Fazole nechat namočit přes noc. Druhý den slít vodu, fazole přesypat do hrnce, zalít znovu (3 cm nad), a přivést k… více o Domácí pečené fazole
Oloupejte mrkve, nastrouhejte je na hrubém struhadle na nudličky. Zbavte papričky semínek a bílých vnitřních žeber a… více o Indický mrkvový salát