Lilek s tofu a rajčaty

Lilek zbavíme zelené stopky a podélně nakrájíme na pět silnějších plátků. Spodní plátek dáme stranou. Povaříme 100 ml… více o Lilek s tofu a rajčaty
2.6
Lilek zbavíme zelené stopky a podélně nakrájíme na pět silnějších plátků. Spodní plátek dáme stranou. Povaříme 100 ml… více o Lilek s tofu a rajčaty
Nakrájíme lilek na plátky cca 1 cm, osolíme a necháme chvíli, aby se vypotila voda. Na pánvi rozpustíme olivový olej,… více o Zapečený lilek s fetou
Česnek prolisujeme. Vejce rozšleháme se smetanou, přidáme bylinky, česnek a ochutíme solí a pepřem. Rajčata nakrájíme… více o Zapečený pangas s rajčaty a bylinkovým krémem
Klasické tvarohové těsto na ovocné knedlíky je jednoduché samo o sobě. Ale může být ještě… Celý článek
Jak málo stačilo, aby Lucie Borhyová zvolila jinou kariérní dráhu než moderátorskou. Tato… Celý článek
Tento zeleninový pokrm s vejci je oblíbený v mnoha zemích po celém světě. Shakshouka nebo… Celý článek
Dvojice legendárních italských sýrů, mozzarella a mascarpone, má v kuchyni své nezastupitelné… Celý článek
Mouku, prášek do pečiva, cukr, olej, mléko, vejce smícháme dohromady. Zvlášť připravíme tvaroh. Polovinu těsta vlijeme… více o Buchta s ovocem a tvarohem
Máslo s cukrem utřeme do pěny, přidáme mleté ořechy, mouku a vmícháme sníh z bílků. Těsto přendáme na menší plech s… více o Ořechové řezy se žloutkovou polevou
Omyté a odblaněné maso osolíme. V pekáči rozpustíme máslo, přidáme na kousky nakrájenou slaninu a maso po všech… více o Telecí pečeně s nádivkou Mandlejáno
Chřest omyjeme a odkrojíme hlavičky, které si necháme na konečné ozdobení polévky. Zbylý chřest vložíme do horkého… více o Chřestová polévka
Nejdříve si uvaříme hrnek silné turecké kávy,aby nám vychladla.Smícháme pomázánkové máslo s moučkou a s ušlehanou… více o Tiramisu trochu jinak
V hrnci rozpálíme olej, přidáme cibuli a osmažíme dohněda jako na guláš. Poté vložíme játra a po všech stranách… více o Rychlá kuřecí játra na cibulce
Vše postupně vložíme do pekárny a zvolíme program DORT. Pro zpestření můžeme po pípnutí přidat hrozinky, ořechy nebo… více o Perník z pekárny
Prosátou mouku vsypeme do hlubší mísy. Uděláme důlek, do kterého rozdrobíme droždí, přidáme cukr a zalijeme částí… více o Kynuté třesňové knedlíky
Prsa očistíme a uděláme do nich jeden nebo dva hluboké zářezy (kapsy). Maso osolíme, opepříme, do kapes vložíme snítky… více o Bylinkový řízek
Papriku zbavíme stopek a jadřinců, nakrájíme na nudličky, rajčata na tenká kolečka a oloupanou okurku nastrouháme. … více o Balkánská miska
Kuřecí maso pokrájíme na velmi drobné kousíčky a dáme do mísy. Přidáme sýr, sojovou omáčku, vejce, solamyl, kari a sůl.… více o Báječné kuřecí placičky se sýrem
1. Do mísy dáme všechny suché ingredience. Kakao je dobré prosít přes sítko, aby se nevytvořily hrudky. Všechny suché… více o Perník s čokoládou a kokosem