Zapečený pangas s rajčaty a bylinkovým krémem

3

hodnoceno: 5
Příprava: 40 minut
Porce: 4
Kalorie: 1 440 kJ

Suroviny

  • Bylinkový krém
    • sůl
    • 2
      stroužek česnek nebo podle chuti
    • 2
      ks vejce
    • pepř mletý
    • 300
      g zakysaná smetana
    • 2
      lžička provensálské bylinky
  • Další
    • 400
      g rajčata
    • olivový olej
    • 600
      g pangasius

Postup přípravy receptu

  • Česnek prolisujeme. Vejce rozšleháme se smetanou, přidáme bylinky, česnek a ochutíme solí a pepřem.
  • Rajčata nakrájíme na plátky, rybí filety omyjeme, osušíme a překrájíme na menší kousky. Podle chuti můžeme pokapat citronovou šťávou.
  • Zapékací misku vytřeme olejem a na dno rozlijeme bylinkový krém. Pak ji střídavě plníme kousky ryby a rajčat.
  • Vše zapékáme v troubě při 200 °C asi 20 minut.
Zařazení: Maso Rybí

Podobné recepty

Doporučujeme

Chyba - Recepty Fitweb

Omlouváme se, nastala chyba. Prosím, pokračujte na úvodní stránku.