Slaninu nakrájíme na kostičky a vyškvaříme. Přecedíme a necháme vychladit. Chleba nahoře seřízneme (jako pokličku) a vydlabeme vnitřek. Ten pak natrháme na kusy. Vše poctivě vytřeme a potřeme sádlem z anglické slaniny. Sýry, smetany, nakrájený pórek, vyškvařenou slaninu a polévkové koření smícháme dohromady, ohřejeme a naplníme do chleba. Přikryjeme „pokličkou“, dáme na plech, okolo rozprostřeme vydlabaný vnitřek a zapečeme na 200 °C do zrůžovění topinek.
Podává se tak, že se plech s chlebem položí doprostřed stolu, poklička se rozkrájí na menší kusy a každý si topinku namáčí do náplně a konzumuje.
Misku vyložíme potravinovou fólií. Dětské sušenky nadrobíme a smícháme s troškou rozpuštěného másla. Tuto drobenku dáme…
více o Batolecí ovocný cheesecake
Vysočinu rozmixujeme najemno a dáme do misky. Vejce nastrouháme nebo také rozmixujeme. Vysočinu, máslo, vejce, majolku…
více o Vaječná pomazánka s vysočinou
Nejprve oddělíme bílky od žloutků a z bílků vyšleháme, s trochou cukru, sníh. Ke žloutkům přidáme cukr, skořici a med,…
více o Mňamózní perníková bábovka