2.71
Naklepeme krůtí plátky, posolíme a opepříme, poklademe slaninou. Jablko okrájíme a rozdělíme na měsíčky. Na každý… více o Krůtí závitky s jablky
Krůtí prsa naklepeme, okořeníme, potřeme česnekem a smažíme na pánvi. Papriku nakrájíme na kousky dáme na pánev s… více o Krůtí prsa se sýrovou omáčkou a opečenou zeleninou
Utřeme česnek, který v misce smícháme s vínem a necháme chvilku odstát. Zatím nakrájíme brambory na 1 cm silné plátky,… více o Zapékaná kuřecí prsa
Během chladných a deštivých podzimních dní možná nebudete mít náladu trávit čas venku, o to… Celý článek
Někdo Halloween miluje, jinému připadá jako hloupý americký import. Ať už patříte k jedné,… Celý článek
I podzim na chalupě může být krásný. Obzvlášť, když se po procházce krásně zbarvenou přírodou… Celý článek
Svůj čas trávili na Pražském hradě nebo na zámku v Lánech, a tak by se mohlo zdát, že se na… Celý článek
Maso nakrájíme na kousky asi 2x2 cm, aglickou slaninu na proužky, cibuli na kolečka, posypeme kořenim a přidáme olej -… více o Kuřecí ražniči pro lenochy
Kečup, ocet, pepř a sůl přivedeme do varu a necháme vychladnout. Salám, sýr, feferonky, cibuli a okurky umeleme na… více o Maďarská pomazánka
Smíchejte mouku, máslo, pivo a přidejte trošku koření, vzniklé těsto rozdělte na dvě poloviny a nechte 10 minut uležet.… více o Řecká kapsa
Maso nakrájíme na velmi tenké nudličky, posypeme moukou a vegetou, dobře promícháme, mírně osolíme a na rozpáleném… více o Moravský flamendr
Vepřové řízky mírně osolíme, opepříme a naklepeme. Pak je rozložíme do zapékací misky a pokapeme olejem. Brambory… více o Americký řízek
Do litru vody dáme vařit pokrájené fazolové lusky s polu s kostkami brambor a masovým bujónem. Uvařenou polévku… více o Fazolková polévka
Příprava nádivky - v míse smícháme: - rohlíky na malé kostky - vlažné mléko - nadrobno nakrájený salám Gothaj -… více o Vepřová roláda s nádivkou
Tunáka s lučinou smícháme v hladký krém, vmícháme najemno nastrouhané či nakrájené ostatní ingredience, osolíme,… více o Tuňáková pomazánka s lučinou
Ušleháme bílky, přidáme polovinu cukru ( 120 g). V druhé míse šleháme žloutky s dalšími 120 g cukru, můžeme přidat… více o Mramorovaný korpus
Med smícháme se šťávou z půlky citronu, nastrouháme třošku citronové kůry, 2 lžíce sojové omáčky a vše důkladně… více o Honzíkovo kuřecí s medem
Brambory oloupeme, omyjeme a jemně nastrouháme. Pokusíme se vymačkat většinu škrobu. Zelí necháme okapat a nakrájíme ho… více o Staročeské zelníky s bramborami
Stejně velké nové brambůrky neloupeme, pouze důkladně očistíme a osušíme a upečeme je na suchém plechu do tmavě hněda.… více o Dědovy pikantní brambůrky