Flíčky uvaříme v mírně osolené vodě, necháme odkapat a promícháme s polovinou másla. Oloupaná a na silnější plátky nakrájená jablka podusíme s cukrem, citrónovou šťávou a nastrouhanou citrónovou kůrou.
Podušenou směs smícháme s flíčky a přidáme na drobno posekané ořechy a rozinky. Připravenou směs dáme do máslem vymazané formy a zapečeme do růžova.
Marmeládu rozmícháme s teplou vodou a jednotlivé porce jí poléváme.
Celer, mrkev, petržel a cibuli nakrájíme na střední kostky. Maso očistíme a nakrájíme na větší kostky. Koření svážeme…
více o Kančí ragú se šípkovou omáčkou
- v misce smícháme koření,tymián,oliv.olej a trochu citr.šťávy (vše podle velikosti kuřete,ale nebojte se koření,tím,že…
více o Kuře na soli s citronem
Uvařené a vychladlé těstoviny smícháme se zeleninou - okurky a papriky nakrájíme na kostičky, smícháme s tatarkou nebo…
více o Těstovinový salát s tuňákem