Zapekané guľky Toscana

2.4

hodnoceno: 5
Příprava: 30 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule
    • sůl
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      ks mozzarella
    • 400
      g mleté maso - hovězí
    • pepř celý
    • 300
      ml smetana na vaření
    • 1
      lžička hořčice
    • 1
      ks rajčatová polévka z pytlíku

Postup přípravy receptu

  • Do mletého mäsa primiešame prísady, urobíme guľky a poukladáme na olivovým olejom pokvapkanú zapekaciu misu. Na každú guľku položíme plátok mozzarelly (nemusí byť). Nakoniec podlejeme omáčkou, ktorú sme urobili zmiešaním smotany s polievkou. Zapekáme v trúbe pri teplote 200°C (teplovzd. 175°C) 25 minút.
Zařazení: Maso Mleté

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: