Zapékané hovězí řízky

2.67

hodnoceno: 6
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      špetka sůl
    • 4
      ks vejce
    • 80
      g strouhanka
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 750
      g hovězí maso
    • 4
      lžíce hořčice
    • olej

Postup přípravy receptu

  • Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Obalíme nejprve ve strouhance a potom v rozšlehaném vejci. Vložíme na rozpálený oheň, dozlatova opečeme z obou stran. Vyjmeme, vložíme do pekáče, podlijeme výpekem a vodou podle potřeby. Přikryté zapékáme v troubě doměkka.
  • Podáváme s brambory nebo rýží.
Zařazení: Hovězí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: