
2.86
Řízky naplocho nakrojíme, rozevřeme, naklepeme, nasolíme, opepříme. Brokolici spaříme vodou, rozebereme a překrájíme.… více o PRIMA kuřecí závitky
Řízky naklepeme, osolíme, z jedné strany potřeme hořčicí, položíme plátek anglické slaniny a najemno nakrájenou cibulku… více o Páteční kuřecí závitky
Kuřecí prsa prořízneme tak, aby vznikly tenčí plátky. Ty trošku naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme grilovacím… více o Pečené kuřecí závitky
Léto tráví většina z nás na dovolené u moře nebo objevováním exotiky. Známý cukrář Pepa… Celý článek
Kulinářskému světu vládne trend zero waste, tedy neplýtvat potravinami, ale naučit se je… Celý článek
Taky máte pocit, že léto přichází každý rok dřív, než se na něj stihnete připravit? Jestli se… Celý článek
Zdravé zažívání je pro naše tělo stejně důležité jako kvalitní spánek či pravidelný pohyb.… Celý článek
Smícháme krupici, mouku, cukr, vanilkový cukr a prášek do pečiva. Oloupaná jablka nastrouháme na plátky. Polovinu… více o Jablečná pochoutka
Rozválíme listové těsto, natřeme kečupem, na to dáme nakrájenou anglickou slaninou, plátky eidamu, šunku, žampiony,… více o Pizza závin
Roláda: bílky a cukr - ušleháme sníh. Přidáme teplou vodu, žloutky a polohrubou mouku. Pečeme v předehřáté troubě, asi… více o Roláda s mandarinkami
Nejdříve si upečeme piškot. Můžete použít svůj recept na piškot - tenhle mám však ráda, protože je pěkně nadýchaný. 4… více o Letní mls
Na wok pánvi trošku rozpálíme olivový olej. Nakrájená rajčata na kostičky dáme do wok pánve s bazalkou, spaříme je, než… více o Rajčatová omáčka na těstoviny
K oloupaným a nastrouhaným bramborám přisypeme mouku, vytvoříme důlek do kterého vyklepneme vejce, pokapeme trochou… více o Bramborové knedlíky
*Krovičku postranách nakrojíme, aby se při pečení nezkroutila, naklepeme, osolíme, ochutíme kmínem nebo pepřem a dáme… více o Bramborové noky s dušeným kysaným zelím a pečenou krkovicí
Nakrájíme cibuli, česnek, papriku i klobásu, do hrnce si dáme spěnit cibulku, přidáme papriku, klobásu a nakonec česnek… více o Rychlé fazolové lečo
Krevety oloupeme a vyndáme z hřbetu střívko. V hrnci svaříme bílé víno až na pětinu původního množství. Na pánvi dáme… více o Krevety s omáčkou z bílého vína
Rozpékané brambory jsou nejlepší z nových brambor, ale nutné to není. Brambory neloupeme, jen je dobře omyjeme a… více o Rozpékané bylinkové brambory
1. oloupejte a na jemném struhadle nastrouhejte okurku; mezi talíři nebo v pěstičkách okurku dokonale vymačkejte … více o Tzaziky
Připravte si mísu velkou tak, aby se do ní nejen vešly všechny ingredience, ale aby se vám v ní maso i dobře hnětlo.… více o Babiččina sekaná