Do vymaštěného pekáčku rozložíme polovinu očištěných, na tenčí plátky nakrájených brambor. Osolíme, opepříme a rozložíme polovinu kysaného zelí. Posypeme zeleninou, poklademe kolečky klobásy, přikryjeme druhou polovinou zelí a druhou polovinou na plátky nakrájených brambor.
Osolíme, opepříme, přikryjeme alobalem a pečeme v troubě 45 minut. Pak zalijeme v mléce nebo smetaně rozšlehanými vejci a odkryté dopečeme.
Cibule nakrájíme na spíše tenké kolečka, které ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé…
více o Avignonský rumpsteak s cibulí
Chléb nakrájejte na plátky a ty pak ručně natrhejte na kousky. Papriku vložte do kleští a buď na grilu, nebo přímo nad…
více o Chlebový salát Panzanella