Do vymaštěného pekáčku rozložíme polovinu očištěných, na tenčí plátky nakrájených brambor. Osolíme, opepříme a rozložíme polovinu kysaného zelí. Posypeme zeleninou, poklademe kolečky klobásy, přikryjeme druhou polovinou zelí a druhou polovinou na plátky nakrájených brambor.
Osolíme, opepříme, přikryjeme alobalem a pečeme v troubě 45 minut. Pak zalijeme v mléce nebo smetaně rozšlehanými vejci a odkryté dopečeme.
Maso očistíme, omyjeme a důkladně osušíme. Ze všech stran osolíme, a poválíme v hladké mouce (přebytek otřepeme). Maso…
více o Editina myslivecká svíčková
Vločky přes noc namočíme,druhý den přidáme zeleninu uvařenou v zel.vývaru a ostatní přísady a zpracujeme,vytvoříme…
více o Karbanátky z ovesných vloček