Zapékané masíčko se sýry

3.4

hodnoceno: 5
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      špetka sůl
    • 1
      ks pórek větší
    • 1
      šálek mléko
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      kelímek zakysaná smetana
    • 750
      g vepřové maso
    • 1
      ks hermelín
    • 100
      g cihla
    • olej

Postup přípravy receptu

  • Maso nakrájíme na plátky nebo na kostky jako na guláš. Poklademe na olej do zapékací mísy nebo pekáčku, osolíme, opepříme, přidáme na kolečka nakrájený pórek a na kousky nakrájený Hermelín. Zakysanou smetanu zředíme mlékem a zamícháme nahrubo nastrouhanou cihlu, potřeme na maso. Přikryjeme alobalem a dáme péct. Když je maso skoro měkké, odstraníme alobal a necháme pěkně opéct.
  • Podáváme s brambory a tatarskou omáčkou.
Zařazení: Maso Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: