Na oleji orestujeme cibuli, do ní přidáme na kostky nakrájený dietní salám a nakrájené žampiony a spolu orestujeme. Přidáme kečup a mícháme. Ochutíme solí, pepřem, bazalkou (sušenou) a oregánem podle chuti.
Na závěr přidáme rozšlehaná vejce a mícháme, dokud směs nezhoustne. Směs naneseme na osmažené topinky.
1. Ozdobíme taveným sýrem, teplem se mírně rozpustí.
2. Na každou topinku dáme plátek toastového sýra a dáme zapéct do trouby. Je to fantastická večeře!
Mleté maso dáme do mísy, zalijeme smetanou ke šlehání a dobře propracujeme. Osolíme, opepříme, dochutíme muškátovým…
více o Holandské řízky - smetanové
Plátky toastu si položíme na plech vyložený papírem na pečení a posypeme sýrem. Pečeme na 200 stupňů dozlatova.
Cibuli…
více o Francouzská cibulačka IV.