Na oleji orestujeme cibuli, do ní přidáme na kostky nakrájený dietní salám a nakrájené žampiony a spolu orestujeme. Přidáme kečup a mícháme. Ochutíme solí, pepřem, bazalkou (sušenou) a oregánem podle chuti.
Na závěr přidáme rozšlehaná vejce a mícháme, dokud směs nezhoustne. Směs naneseme na osmažené topinky.
1. Ozdobíme taveným sýrem, teplem se mírně rozpustí.
2. Na každou topinku dáme plátek toastového sýra a dáme zapéct do trouby. Je to fantastická večeře!
Naklepané hovězí řízky osolíme, opepříme, poctivě namažeme hořčicí. Mírně vymačkané zelí dáme na jeden konec, maso…
více o Španělské ptáčky trochu jinak
Z mouky, cukrů, tuku,žloutku a citronové kůry vypracujeme hladké těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu…
více o Paličkové cukroví – linecké
Vejce ušleháme se solamylem a ostatními přísadami. Do těstíčka naložíme naklepané řízky a necháme uležet do druhého dne…
více o Řízky v těstíčku Stella
Mleté maso dáme do mísy, zalijeme smetanou ke šlehání a dobře propracujeme. Osolíme, opepříme, dochutíme muškátovým…
více o Holandské řízky - smetanové