Zapékané flíčky s jablky
Flíčky uvaříme v mírně osolené vodě, necháme odkapat a promícháme s polovinou másla. Oloupaná a na silnější plátky… více o Zapékané flíčky s jablky
3.09
Flíčky uvaříme v mírně osolené vodě, necháme odkapat a promícháme s polovinou másla. Oloupaná a na silnější plátky… více o Zapékané flíčky s jablky
Uzenou nakrájenou krkovičku obalíme v trojobalu jako řízek a usmažíme. K tomu podáváme salát z červené řepy a nakládané… více o Uzené jako řízek
Oloupeme mrkev a pokrájíme ji na kolečka. V kastrolu si na rozehřáté máslo dáme mrkev, kterou zalijeme troškou vody,… více o Uzené na cibuli s dušenou mrkví
Silvestr už klepe na dveře a mezi klasickými chlebíčky a jednohubkami se určitě blýsknou… Celý článek
Co se zbylou vánočkou nebo polámaným cukrovím? Zužitkujte je do posledního drobečku. Udělejte… Celý článek
Losos je ideální rybou pro tepelnou úpravu i konzumaci za syrova. Má příjemnou vůni, barvu i… Celý článek
Povánoční období bývá náročné na množství odpadu, který v tomto čase, více než kdy jindy,… Celý článek
Všechny suroviny smícháme, vytvoříme hladké těsto. Necháme do druhého dne odležet zabalené v lednici, poté pečeme… více o Perníčky III.
Vše nakrájíme na kostky, cibuli, párek na kolečka a střídavě napicháváme na špejli. Pak každou špejli obalíme v… více o Sýrová jehla
Jde v podstatě o klasické řízky. Vtip je v tom, že do strouhanky najemno nastrouháme tvarůžky. Takže maso naklepeme,… více o Voňavé řízky
Vodu zahřejeme, přidáme máslo, kakao, cukr a mícháme, až se vše spojí (ale nevaříme). Z rozehřáté směsi odeberememe… více o Šalamoun
Přebrané fazole propláchneme, zalijeme studenou vodou necháme několik hodin nabobtnat. Nadrobno nakrájenou cibuli… více o Pikantní fazolová polévka
Náplň: šleháme ve vodní lázni do zhoustnutí. Ze všech surovin vypracujeme tužší těsto a necháme je 24 hodin… více o Výborné domácí kremrole
Rajčata spařte, oloupejte a nakrájejte na kostky. Cibuli nasekejte najemno, česnek prolisujte. Brambory nakrájejte na… více o Pikantní indická omeleta
Osmažíme cibuli do zlatova, potom přihodíme všechno koření a provoníme. Na pánev přidáme protlak a prohřejeme. … více o Silná rajská omáčka
Všechny přísady uhněteme šlehačem s metlami na kynuté těsto. Na plech tvoříme kopečky, pečeme ve střední troubě 10-15… více o Cookies
Všechny suroviny smícháme, těsto nalejeme do vymazaného a vysypaného plechu a pečeme ve středně vyhřáté troubě. Na… více o Makovec bez vajec
Bůček uvaříme v papiňáku spolu s bobkovým listem, novým kořením, masoxem, solí a pepřem. Uvařený, ještě dost teplý… více o Studený pikantní bůček
Plátky krkovičky po stranách nakrojíme, aby se nám nekroutily. Naklepeme, osolíme, opepříme a zlehka potřeme hořčicí.… více o Gulášová krkovička