
2.75
Nejdříve uděláme kvásek. Droždí, lžičku cukru, lžičku mouky, 4 lžíce vlažného mléka promícháme a necháme 10 min. v… více o Plněné rohlíčky z bramborového těsta
Troubu předehřejeme na 180 °C, koláčovou formu vyložíme pečicím papírem. Z citronu nastrouháme 1/4 lžičky kůry,… více o Jablečný koláč z bramborového těsta
Vše rozšlehat a dát vařit za stálého míchání. Až začne čpět vůně octa, dát vychladnout. Většinou přidávám velkou… více o Úža zálivka do bramborového salátu mého pantáty
Grilování k teplým letním měsícům neodmyslitelně patří. Kdo by odolal masu lehce provoněnému… Celý článek
Jahody jsou skvělé ovoce a jejich snad jedinou nevýhodou je to, že v čerstvém stavu nevydrží… Celý článek
Buď ji milujete, nebo nenávidíte. A pokud jste zastánci druhého „tábora“, je to velká škoda.… Celý článek
Nejste se sebou spokojeni a chtěli byste nějaké to kilo shodit? Snaha zhubnout 5 kg může být… Celý článek
Z droždí, mléka, cukru a části mouky připravíme kvásek. Strouhaný perník promícháme s moukou, kakaem a solí, přidáme… více o Perníkové knedlíky
Na vál prosijeme mouku, nakrájíme tuk, přidáme vejce a vykynutý kvásek. Zpracujeme těsto a ihned pracujeme (nenechává… více o Tetiny ořechové řezy
Na těsto všechny ingredience smícháme a dáme do lednice na půl hodiny odležet. Potom ho vyválíme do koláčové formy cca… více o Pórkový koláč se slaninou
Na sádle zpěníme nasekanou cibulku, ke ktereé přikrájíme anglickou slaninu. Současně si dáme vařit kysané zelí, do… více o Fleky s kysaným zelím
Kuřecí porce ponoříme do podmáslí, necháme uležet 2-3 hodiny a několikrát obrátíme. Smícháme mouku s ostatními… více o Americké kuře
Sypké ingredience smícháme v jedné míse. Do druhé dáme mléko,vejce,máslo a čokoládu. Dobře propracujeme a postupně… více o Cookies sušenky
Cukr zalijte 30ml vody, přidejte ocet, šťávu a nastrouhanou kůru z dobře omytého pomeranče a vařte asi 15 minut. … více o Švestkové chutney
Nejprve dáme vařit těstoviny do vroucí osolené vody. Poté na rozpáleném olivovém oleji zprudka orestujeme na jemno… více o Tagliatelle se smetanovou omáčkou se špenátem a kuřecím masem
Vykuchaným a osušeným pstruhům(s hlavami i ocasy) párkrát nařízneme kůži z obou stran. Obě strany osolíme … více o Pstruh s tymiánovým máslem a rajčatovo-česnekovou omáčkou
1. Brambory uvaříme ve slupce. 2. Zatím nakrájíme zeleninu, vejce a klobásu nadrobno, vložíme do mísy, osolíme,… více o Rumunský bramborový salát
Středně velké brambory oloupeme a nakrájíme na kostky. Houby očistíme, nakrájíme a podusíme na tuku. Po 15 minutách… více o Naše Kulajda
Vše smíchejte v míse s olejem. Bylinky nemusíte trhat ani krájet, stačí je tam ponořit celé. Maso v marinádě nechte… více o Marináda s čerstvými bylinkami a medem