Listové těsto necháme rozmrazit, vyválíme dvě placky jako na štrúdl. Mleté maso smícháme s nakrájenou cibulí. Nakrájené rohlíky namočíme v mléce a přidáme k masu. Dále do směsi dáme dvě vejce, osolíme, opepříme, okořeníme trochu muškátového oříšku a česnekem. Směs poklademe na těsto a zabalíme, potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme nastrouhaným sýrem. Pečeme asi půl hodiny ve středně vyhřáté troubě do zlatova.
Do mletého masa dáme sůl, 1 celé vejce, asi 2 dcl mléka, pepř, petrželku a hladkou mouku podle potřeby. Necháme chvilku…
více o Vepřové ragú z mletého masa
Jahody s pudinkem uvařit a nechat vychladnout. Našlehat máslo a cukr, vešlehat vychladlou směs. Natírat na jakýkoli…
více o Jednoduchý jahodový moučník
Žampiony očistíme a nožičky odstraníme (použijeme do jiného pokrmu).
Připravíme si nálev tak, že svaříme ocet s vodou…
více o Nakládané žampiony se sýrem