Všechny suroviny smícháme a na vále vypracujeme poměrně tuhé, hladké těsto. Vyválíme asi 3 mm silnou placku. Vykrajujeme různé tvary (původně tzv. zázvorky – tvar podobný mořskému koníkovi), které necháme do druhého dne odležet.
Druhý den pečeme na pečicím papíru ve středně vyhřáté troubě téměř do zlatova. Cukroví vám náááádherně provoní byt a má příjemnou, jemně pikantní chuť po zázvoru. Zajímavé zpestření!
Slaninu nakrájíme na drobné kousky cca 1x1 cm a orestujeme, přidáme osolené kuřecí maso restujeme. Rajče nakrájíme na…
více o Mexická quesadilas se salsou
1. Paprikám seřízneme vršky a vydlabeme je.
2. Cibuli, špekáčky a tvarůžky nakrájíme na kostičky, smícháme s hořčicí a…
více o Olomoucké plněné papriky