Zázvorový macerát - sirup pro dospělé
Zázvor nastrouháme na hrubém struhadle. Loupat ho nemusíme, stačí ho jen dobře omýt, nebo vydrbat kartáčkem. Z citronu… více o Zázvorový macerát - sirup pro dospělé
3.82
Zázvor nastrouháme na hrubém struhadle. Loupat ho nemusíme, stačí ho jen dobře omýt, nebo vydrbat kartáčkem. Z citronu… více o Zázvorový macerát - sirup pro dospělé
Maliny nasypeme do láhve. Svaříme vodu s cukrem a přelijeme maliny, přidáme vodku a láhev uzavřeme. Necháme stát asi 3… více o Malinový likér
Šlehačku vlijeme do hrnce a přidáme čokoládu a na kostičky nalámané kaštany. Za stálého míchání povaříme. Poté sejmeme… více o Kaštanový likér
Naše babičky na něj nedaly dopustit, dnešní doba, posedlá vším rostlinným a nízkokalorickým,… Celý článek
Nevíte, co upéct sladkého na víkend? Trochu vám to ulehčíme. Máme pro vás tři jednoduché… Celý článek
Chcete ovládnout umění přípravy trhaného masa? Připravte se na výjimečný gastronomický zážitek… Celý článek
Pestrobarevné masky, masopustní průvody nebo zabijačkové hody. To vše se pojí se svátkem,… Celý článek
Broskve nakrájíme na kostičky a hodíme do kastrolu. Vedle smícháme pudink s vodou (stejně vody jako je na obalu… více o Broskve s piškoty
Cibuli, slaninu nakrájíme na kostičky a na trošce oleje necháme zesklovatět, pak přidáme na kostky nakrájenou plec,… více o Krakonošovo tajemství
Z jablek odstraníme jádřince, ale tak, aby nám spodek zůstal celý. Med, máslo a skořici vymícháme a palcem potřeme… více o Medová jablka
Vejce ušleháme se solamylem a ostatními přísadami. Do těstíčka naložíme naklepané řízky a necháme uležet do druhého dne… více o Řízky v těstíčku Stella
Rajčata na vršku seřízneme, vydlabeme a vložíme do misky. Oloupanou okurku nastrouháme na hrubo. Sýr nakrájíme na… více o Řecká plněná rajčata
Nejdříve si ze surovin uvaříme hustý pudink, klasicky dle návodu a necháme vychladnout. **Těsto:** Oddělíme si… více o Domácí krtkův dort na plechu
v míse umícháme 60 dkg polohrubé mouky,40 dkg cukru,7 dkg ořechu když dáš trošičku víc tak se nic nestane,4 vajíčka… více o Marcipánky
Pokud použijeme fazolky čerstvé, nejdříve je 6-10 min. povaříme v osolené vodě a necháme okapat. Mražené fazolky dáváme… více o Zelené fazolky na tymiánu a česneku
Bílý jogurt, tvaroh a zakysanou smetanu smícháme dohromady. Ve druhé míse vyšleháme smetanu ke šlehání. Tuhou šlehačku… více o Nepečené mlsání
Cukr utřeme se žloutky a pomalu přidáváme horkou černou kávu. Vmícháme šlehačem do pěny a postupně vsypeme mouku… více o Sympatické řezy
Uděláme kvásek (mléko, droždí, trochu mouky, špetka cukru), po vykynutí smícháme s moukou se solí a nastrouhanou… více o Dědovy langoše
Do marinovací misky dáme prolisovaný česnek, citronovou šťávu, rozmarýn. olej a hořčici. Ingredience dobře promícháme… více o Grilovaná krkovice na rozmarýnu