Třešňový pohár pro dospělé
Necháme zavařit víno s cukrem, přidáme třešně a povaříme za častého promíchání zhruba 15-20 min (zhoustne). Přilejeme… více o Třešňový pohár pro dospělé
2.33
Necháme zavařit víno s cukrem, přidáme třešně a povaříme za častého promíchání zhruba 15-20 min (zhoustne). Přilejeme… více o Třešňový pohár pro dospělé
Rozpuštěné máslo a hladkou mouku vymícháme, když je hladká, přidáme rajský protlak. Zamícháme a po troše přidáváme… více o Rajská polévka pro děti i dospělé
Všechny ingredience přidáme do vodky a necháme 3 dny louhovat. Slijeme do lahve a užíváme jednou denně, nejlépe večer … více o Zázvorový likér
Svatební dort je víc než jen dezert. Je středobodem svatební oslavy, symbolem lásky a často i… Celý článek
Sytý a voňavý pokrm vhodný do chladných dní miloval spisovatel Jaroslav Hašek, dokonce byl… Celý článek
Polévky jsou vděčným jídlem, které vás zachrání ve chvílích, kdy nestíháte vařit nebo… Celý článek
Jestli rádi objevujete svět i prostřednictvím kulinářských specialit, pak nejspíš víte, co… Celý článek
Očištěnou mrkev a celer nastrouháme na nudličky, přidáme na drobné kostičky nakrájenou cibuli, vložíme na máslo a… více o Selská polévka
Všechny ingredience dáme do domácí pekárny a zapneme na program "moučník". více o Šlehačková bábovka s pudinkem a jablíčky
Zaděláme kvásek, přidáme zbylé suroviny a zpracujeme v těsto, dáme kynout. Rozválíme do dobře vymazané kulaté formy… více o Švestkový koláč s tvarohem
Maso naklepeme osolíme bylinkovou solí ,opepříme,namažeme kremžskou hořčicí.Položíme slabý plátek krkovice nebo… více o Vepřová krkovice zabalená jako ptáček
Bezové květy důkladně omyjeme, nůžkami odstříháme stopky a necháme oschnout. Oddělíme bílky od žloutků, z bílku… více o Smažené bezové květy
Těsto: z uvedených ingrediencí vypracujeme husté těsto, které necháme 3 hodiny odpočinot. Náplň: nastrouhaná jablka… více o Jablíčková buchta
Nakrájíme šunku a papriky na kostky, chilli papričku nakrájíme na malé kousky. Sušené houby dáme do hrnku a zalijeme… více o Špagety z pánve
Korpus Všechny ingredience na korpus smícháme a pečeme v předem vyhřáté troubě na namazaném plechu (poloviční dávka… více o Třepaný dort s korpusem
Troubu rozehřejeme na 200 °C. Brambory oloupeme a povaříme v osolené vodě asi osm minut. Slijeme je a necháme… více o Španělská omeleta s ančovičkami
Paradajky nalejeme do misky, premiešame so šťavou, osolíme a opepríme. Vezmeme 4 obdĺžniky pečiaceho papiera, ktoré… více o Noky v rajčatové omáčce
Uvařené těstoviny smícháme s pokrájenými jablky a rozinkami. Žloutky utřeme s cukrem (dle chuti a kyselosti jablek),… více o Jablečné těstoviny s tvarohem
Kuře osušíme, celé potřeme (i uvnitř) česnekem a osolíme. Necháme chvíli před pečením proležet v pekáčku, pak přilijeme… více o Česnekové kuře s žampionovo-bylinkovou omáčkou