Kolínka zbavíme kůže a hustě prošpikujeme stroužky česneku. Osolíme, opepříme. Potom každé kolínko zabalíme zvlášť do alobalu s bobkovým listem, paličkami mrkve a hranolky sýra. Navrch dáme kousek másla. Vložíme do hlubšího pekáče, zalijeme vodou tak, aby kolínka byla ponořená ve vodě. Celý pekáč zakryjeme alobalem a dáme do horké trouby. Pečeme asi 1,5 hodiny
Podáváme v otevřeném alobalu s opečenými brambory.
Kuřecí prsíčka nakrájíme na nudličky, osolíme, dáme do mísy a přidáme olej, česnek, kečup, 1 vejce, grilovací koření a…
více o Zapékané kuřecí nudličky Niké
Cibule oloupeme a nakrájíme na hrubo. Česnek oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Půlku cibule dáme na dno pekáčku.…
více o Pečené vepřové koleno na zelí
hřebíček, pepř, zázvor a skořici zalijeme 0,5l vody, uvedeme do varu a 5 minut povaříme. Poté odstavíme z plotny, ihned…
více o Orientální nápoj pro zahřátí