Kolínka zbavíme kůže a hustě prošpikujeme stroužky česneku. Osolíme, opepříme. Potom každé kolínko zabalíme zvlášť do alobalu s bobkovým listem, paličkami mrkve a hranolky sýra. Navrch dáme kousek másla. Vložíme do hlubšího pekáče, zalijeme vodou tak, aby kolínka byla ponořená ve vodě. Celý pekáč zakryjeme alobalem a dáme do horké trouby. Pečeme asi 1,5 hodiny
Podáváme v otevřeném alobalu s opečenými brambory.
Listové těsto rozdělíme na polovinu a každý díl rozválíme. Do spodu dortové mísy vymazané máslem dáme jednu část těsta,…
více o Hemenex v listovém těstu
Do hrnce dáme olej, pokrájenou cibuli a mleté maso, přidáme chilli (podle chuti), rajský protlak, pepř a sůl. Podlijeme…
více o Mexická polévka z naší hospody