Nakrájíme si papriky, rajčata, salát a červenou cibulku. Vše dáme do mísy. Kuřecí prsa si nakrájíme na nudličky a naložíme je do olivového oleje. K tomu přidáme sůl, oregáno a grilovací koření. Prsa osmahneme na pánvičce a přidáme k zeleninové směsi. Dochutíme dle libosti.
Na dip budeme potřebovat rozmělněný česnek, půl kelímku zakysané smetany, bylinnou sůl, bílý jogurt a lžíci majolky. Všechny tyto ingredience smícháme.
Tortilly si mírně nahřejeme na pánvi, poté vložíme doprostřed přiměřené množství směsi (abychom ji mohli zabalit), posypeme sýrem a zabalíme.
Šlehačku vylijeme do hrnce a přidáme čokoládu a nalámané tyčinky ledových kaštanů. Za stálého míchání povaříme-necháme…
více o Likér z ledových kaštanů
Pokud nemáte čerstvé bylinky, použijte sušený tymián, rozmarýn, estragon - 1 lžičku celkem.
1. Cizrnu přes noc namočte…
více o Francouzský salát z cizrny