Ve velkém hrnci osmažte cibulku, přidejte postupně ostatní zeleninu a vařte doměkka. Přidejte koření, smetanu a podle chuti zahustěte jíškou.
Předehřejte troubu na 180°C.
Do pekáčku vložte lasagne (není potřeba předvařovat) střídavě s omáčkou. Počet vrstev záleží na velikosti vaší formy. Zakončete vrstvou omáčky a posypejte sýrem. Dejte péct na 45 až 60 minut.
Brambory očistíme, nakrájíme na kolečka, přidáme sůl, česnek, kmín, klobásu vcelku, dáme vařit. Když jsou uvařené,…
více o Medzevská bramborová polévka
Celer, mrkev, petržel a cibuli nakrájíme na střední kostky. Maso očistíme a nakrájíme na větší kostky. Koření svážeme…
více o Kančí ragú se šípkovou omáčkou