Ve velkém hrnci osmažte cibulku, přidejte postupně ostatní zeleninu a vařte doměkka. Přidejte koření, smetanu a podle chuti zahustěte jíškou.
Předehřejte troubu na 180°C.
Do pekáčku vložte lasagne (není potřeba předvařovat) střídavě s omáčkou. Počet vrstev záleží na velikosti vaší formy. Zakončete vrstvou omáčky a posypejte sýrem. Dejte péct na 45 až 60 minut.
Z koření připravíme marinádu, kuřecí maso nakrájíme na malé kousky, přidáme marinádu a necháme chvilku odležet.
Na…
více o Kuřecí maso s pórkem na kari
Uvařené salko dáme do mísy, přidáme rozměklé máslo a rozmixujeme. Poté přisypeme sáček burizonů a promícháme. Z hmoty…
více o Burizonový chlebíček ze Salka
Vezmeme džem a kečup a smícháme v mixéru dohromady, nasypeme kari a dáme ocet.
Hotovo.
Cítíte moc kečup - přidejte…
více o Nejlehčí sladkokyselá omáčka
1. Velký hrnec - dát vařit vodu s na kostičky nakrájenými brambory se žampiony (plátky), přidat zeleninu, podravku.
…
více o Bramborová polévka v chlebu