Nejprve žebírko upečeme dozlatova (asi 25 minut) a slijeme omastek.
Kakao smícháme s moukou, kmínem, paprikou a přidáme oregano, sůl, pepř, vodu a med. Tímto zalijeme žebírko a pečeme ještě asi 30 minut, dokud se omáčka nevypeče a maso nezměkne.
Hotové žebírko pokrájíme na kousky a upravíme na talíř.
Do omáčky v pekáči vlijeme šlehačku a přivedeme k varu. Hotovou omáčkou přelijeme maso.
Nejprve si dáme jeden hrnek mléka do hrnce, necháme zahřát, mezitím si do druhého hrnku s mlékem rozpustíme puding a až…
více o Piškotový dort bez vaření
hřebíček, pepř, zázvor a skořici zalijeme 0,5l vody, uvedeme do varu a 5 minut povaříme. Poté odstavíme z plotny, ihned…
více o Orientální nápoj pro zahřátí