Slaninu nakrájíme na kostičky, česnek na kousky a pórek na kolečka. Rozehřejeme olivový olej a vhodíme na něj slaninu. Osmažíme a pak přidáme česnek a pórek. Zalijeme asi 2 dcl vody. Přidáme bylinkovou kostku a tavený sýr. Když se tavený sýr rozpustí, stáhneme z ohně a vsypeme do omáčky strouhaný sýr a velké množství bylinek (čím více, tím lépe). Promícháme. Omáčku zamícháme do těstovin.
Maso omyjeme, prošpikujeme nudličkami párků, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájenou nadrobno osmažíme na oleji, maso na…
více o Frankfurtská hovězí pečeně
Penne uvaříme al dente podle předpisu. Na teflonové pánvi rozehřejeme máslo a přidáme hrášek a chřest nakrájený na 3cm…
více o Penne s hráškem a chřestem
Do teplého oleje vsypeme postupně kolečka cibule, zrnka kukuřice, kousky hub i pórku a krátce podusíme. Ochutíme solí,…
více o Cibulový salát s houbami