Rohlíky natrháme a rozmočíme v mléce. Přidáme žloutky, promícháme a přidáme nakrájenou papriku, cibulku, žampiony, hrášek a na kousky nakrájené uzené maso. Osolíme, opepříme, přidáme bazalku a nakonec lehce vmícháme našlehané bílky.
Nádivku pečeme ve vymaštěné zapékací míse nebo jí naplníme kuře a zbytek upečeme zvlášť.
Nádivek zde je hodně, ale tato se mi zdála asi nejobyčejnější a přitom doma se snědla, aniž jsme se dotkli toho kuřete. Samozřejmě zeleninu můžeme dát jinou, kterou máme doma a máme rádi.
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
Jablková pusa na rozloučenou
Uvaříme slazené kondenzované mléko – 2 hodiny v klasickém hrnci, 45 minut v tlakovém –…
více o Jablečná pusa na rozloučenou
Z koření připravíme marinádu, kuřecí maso nakrájíme na malé kousky, přidáme marinádu a necháme chvilku odležet.
Na…
více o Kuřecí maso s pórkem na kari