
3.33
Kmín a zeleninu na másle osmažte. Přidejte vařící vodu. Vařte, dokud zelenina nezměkne. více o Zeleninová polévka mňam
Uvaříme fazole do měkka. Mrkev a brambory očistíme, nakrájíme na kostičky a orestujeme na másle. Zalijeme vodou a… více o Vynikající zeleninová polévka
Velkou cibuli nakrájíme najemno a na másle zpěníme. Přidáme nadrobno nakrájenou kořenovou zeleninu a osmažíme. Přidáme… více o Dobrá zeleninová polévka
Zpěvačka Věra Martinová, která nedávno oslavila půlkulatiny, nás pozvala do kuchyně rodného… Celý článek
Bobkový list není v kuchyni žádným nováčkem, ale co kdybychom ho vyzkoušeli i na přípravu… Celý článek
Jaro se blíží, to meteorologické už dokonce začalo 1. března, a tak je čas trochu odlehčit… Celý článek
Křehké máslové těsto, které se rozplyne na jazyku, a šťavnatá náplň plná vašich oblíbených… Celý článek
Uvařené sójové kostky naložit přes noc do marinády. Na oleji zpěnit cibuli, na to vložit kostky a zelí - dusit půl… více o Sójový guláš Pikant
V mléce rozmícháme droždí, ostatní přísady dáme na vál, přidáme droždí s mlékem a zaděláme těsto. Ihned vyválíme,… více o Kynuté na plechu
Tvaroh smíchat s moukou, Herou a práškem do pečiva. Zpracovat na vále v hladké těsto, dát do ledničky na 1/2 hodiny.… více o Tvarohové šátečky
Všechny ingredience zpracujeme v těsto, které necháme do druhého dne odpočinout v chladničce. Druhý den pak vrstvou… více o Výborné sváteční košíčky
Sušené houby dáme vařit v osolené vodě s kmínem nejméně půl hodiny. Kvásek rozmícháme ve vodě nebo troše mléka a… více o Krkonošské kyselo
Vepřovou panenku očistíme od přebytečného tuku a blan, osolíme a opepříme. Na kuchyňskou desku poklademe slaninu tak… více o Vepřová panenka
Proč je u mouky a cukru to „přibližně“? Řiďte se vahou vajec. Šest vajec položit na váhu, zvážit je i se skořápkou a… více o Pravý piškot
Všechny základní ingredience na bounty tyčinky (kromě ingrediencí na polevu) smícháme dohromady a vzniklou hmotu dáme… více o Bounty tyčinky
1) Nové brambory oškábeme a nakrájíme na tlusté plátky. Fazolkám odřízneme oba konce, nakrájíme je na 2,5 cm dlouhé… více o Bramborové kari se zelenými fazolkami
Smetanu ke šlehání spolu s kaštany a čokoládou za stálého míchání přivedeme k varu a ihned odstavíme z plotny. Hmotu,… více o Vánoční likér z ledových kaštanů
Troubu předehřejte na 180 °C. Změklé máslo, cukr a vejce ušlehejte, aby se cukr rozpustil, přidejte mouku s práškem do… více o Muffinová bábovka
1) Maso osolit ve středně velké míse, přidáme sýr a smetanu a dobře promícháme. Připravíme si všechny tři části na… více o Holandské řízky s nivou