Všechnu zeleninu pomeleme na masovém mlýnku, dáme do hrnce vařit. Asi po 10 minutách přidáme olej a deko. Buďto vaříme, dokud se voda částečně nevypaří, nebo 2. varianta – do směsi v hrnci ponoříme cedník a naběračkou přebytečnou šťávu vybereme, dáme do kelímků od jogurtu a zamrazíme. Pak tuto šťávu použijeme pod maso. Směs naplníme do skleniček a sterilujeme při 100 °C.
Směs je výborná jen tak na těstoviny, nebo pod maso.
Vymícháme tuk, vejce, cukr, vanilku a vodu, přidáme ovesné vločky, mouku, sůl a sodu, a podle chuti přimícháme nasekané…
více o Keksy z ovesných vloček
Zhladké mouky ,tvarohu a soli vypracujeme jemné těsto. Dáme jej do misky a necháme 20 nimut odležet v chladničce,aby…
více o Půlměsíce z tvarohového těsta