Všechnu zeleninu pomeleme na masovém mlýnku, dáme do hrnce vařit. Asi po 10 minutách přidáme olej a deko. Buďto vaříme, dokud se voda částečně nevypaří, nebo 2. varianta – do směsi v hrnci ponoříme cedník a naběračkou přebytečnou šťávu vybereme, dáme do kelímků od jogurtu a zamrazíme. Pak tuto šťávu použijeme pod maso. Směs naplníme do skleniček a sterilujeme při 100 °C.
Směs je výborná jen tak na těstoviny, nebo pod maso.
Z mléka, pudinkového prášku a vanilkového cukru uvaříme hustý pudink. Dáme vychladit. Během chlazení občas zamícháme,…
více o Pudinkovo-tvarohový pohár
Směs pro bramborové knedlíky rozmícháme s vodou, vejci a moukou, osolíme podle chuti a necháme 5 minut nabobtnat. Potom…
více o Bramborové koblížky se salámem