1.5
Brambory uvaříme v osolené vodě. Asi deset minut před koncem varu přidáme brokolici rozebranou na růžičky. Scedíme vodu… více o Zeleninové medailonky
Rozpálíme si v hrnci olivový olej. Na rozpáleném oleji zprudka orestujeme na plátky pokrájenou cibuli a na plátky… více o Lečo s Jalapeňos
Nakrájíme cibuli, česnek, papriku i klobásu. Do hrnce dáme zpěnit cibulku, přidáme papriku, klobásu a nakonec česnek.… více o Rychlé fazolové lečo
Kašel je nepříjemná věc. Budí vás ze spánku, vysiluje, namáhá břišní svaly a rozšiřuje infekci… Celý článek
Je to už 35 let, co se Čechům otevřely brány světové gastronomie. Díky obrovskému kulinárnímu… Celý článek
Listové těsto je oblíbené nejen pro svou jemnost, lehkost a dokonalou máslovou chuť, ale… Celý článek
Kdo by si dnes vůbec dokázal představit život bez brambor, lahůdky, která patří mezi… Celý článek
Umíchat z ingrediencí těsto a vyšlehat náplň. Na vymazaný a vysypanný plech nalít 1/2 těsta, na které se kladou lžičkou… více o Hromádkový smetanovo-tvarohový koláč
Z 1/2 l mléka, Zlatého klasu a 120 g cukru uvaříme hustý pudink. Vlijeme do formy na srnčí hřbet, kterou jsme vypláchli… více o Rýžový srnčí hřbet
Na trošce tuku orestujeme cibuli a mleté maso, poté kysané zelí. Přidáme papriku, kmín, sůl, majoránku a podusíme.… více o Statkářská polévka
Na oleji zesklovaníme cibuli, přidáme anglickou slaninu a orestujeme. Zalijeme smetanou, přidáme tavený sýr, který v… více o Těstoviny Carbonara
Ušleháme smetanu do tuha. Pak rozšleháme celá vejce a přidáme cukr a vanilkový cukr a našleháme. Pak postupně přidáme… více o Šlehačková bábovka
Vařené oloupané brambory jemně nastrouháme, přidáme k nim jemně nastrouhanou mrkev, vejce, nasekané bylinky dle chuti,… více o Barevné bramborové knedlíky (noky)
Křídla očistíme, odřízneme konce křídel (jako v KFC). Dáme marinádu použil jsem kupovanou přímo na křilované křídla.… více o Marinovaná kuřecí křidélka
Syrovou mrkev nastrouhat najemno. Utřít se sýrem a rozmačkaným česnekem. Pozor na poměr - v pomazánce má být… více o Barevná sýrová pomazánka s mrkví
Všechny přísady pečlivě promícháme (ušleháme). Těsto vylijeme na tukem vymazaný a moukou vysypaný plech. Poklademe… více o Hrníčková bublanina s drobenkou
Porce rybího filé pokapeme citrónem, potřeme rozetřeným česnekem, osolíme, opepříme, namočíme v rozšlehaném vejci,… více o Rybí filé na česneku
Vypracujeme těsto, vyválíme ho a přendáme na plech s vyšším okrajem. Zapečeme 15 min. na 175 °C. Umícháme tvaroh s… více o Koláč - Rybízový koláč s tvarohem (jogurt.těsto)
Rajčata s mozzarellou nakrájíme na plátky. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na drobno do menší misky. Zakápneme… více o Zapečené caprese