Zeleninové ragú s hořčičnou omáčkou

3.2

hodnoceno: 5
Příprava: 45 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule
    • 500
      g brambory
    • 2
      ks cuketa
    • sůl
    • 4
      ks mrkev
    • 4
      ks vejce na tvrdo
    • 1
      lžička maizena
    • pepř mletý
    • 150
      g zakysaná smetana
    • 1
      ks kedlubna
    • 300
      ml zeleninový vývar stačí z kostky
    • 1
      lžička citronová kůra strouhaná
    • 3
      ks řapíkatý celer
    • řeřicha
    • 2
      lžíce hořčice
    • olej

Postup přípravy receptu

  • Na oleji opražíme nakrájenou cibuli, přidáme na plátky nakrájený celer, mrkev a kedlubnu, na čtvrtky nakrájené brambory a opékáme 5 minut.
  • Osolíme, vložíme na plátky nakrájené cukety, přilijeme vývar a podusíme 5 minut. Vmícháme smetanu a dusíme ještě 10 minut.
  • Potom zahustíme v trošce vody rozmíchanou maizenou. Ochutíme kůrou, opepříme, stáhneme z ohně a vmícháme hořčici.
  • Ragú rozdělíme na talíře, upravíme na něj čtvrtky vajec a posypeme řeřichou.
Zařazení: Zelenina Zeleninové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: