Zelí mlsných Řeků

3.62

hodnoceno: 8
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 4
      cibule
    • sůl
    • rajčata
    • olivový olej
    • česnek
    • pepř mletý
    • bazalka
    • bílé zelí
    • oregáno
    • 1
      kg vepřová krkovice

Postup přípravy receptu

  • Na oleji zpěníme cibuli a česnek a přihodíme kousky masa. Necháme zatáhnout, okořeníme, přidáme rajčata a dusíme. Když je maso měkké, přidáme na nudličky nakrájené zelí a necháme vydusit šťávu.
  • Řekové to konzumují s bílým chlebem, dá se podávat s knedlíkem nebo rýží. Nejlepší je druhý den a dá se jíst i zastudena.
Zařazení: Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: