Na oleji zpěníme cibuli a česnek a přihodíme kousky masa. Necháme zatáhnout, okořeníme, přidáme rajčata a dusíme. Když je maso měkké, přidáme na nudličky nakrájené zelí a necháme vydusit šťávu.
Řekové to konzumují s bílým chlebem, dá se podávat s knedlíkem nebo rýží. Nejlepší je druhý den a dá se jíst i zastudena.
V míse promícháme dohromady hladkou mouku, kypřicí prášek, jedlou sodu a sůl. V jiné misce vyšleháme vejce s cukrem,…
více o Citronovo-jogurtové muffiny
Tvaroh smícháme s měkkým sýrem, nakrájenou sterilovanou červenou paprikou, červenou sladkou paprikou, cibulkou na jemno…
více o Budapešťská výborná pomazánka
Vločky přes noc namočíme,druhý den přidáme zeleninu uvařenou v zel.vývaru a ostatní přísady a zpracujeme,vytvoříme…
více o Karbanátky z ovesných vloček