Na sádle zpěníme cibuli, přidáme na kostky nakrájenou klobásu a dále restujeme. Odstavíme a do tuku vmícháme papriku a necháme rozpustit. Pak přidáme kmín, zalijeme horkou vodou, přidáme masox, česnek a do síťky vložený bobkový list, nové koření a pepř. Uvedeme k varu a přidáme feferonku a na kostičky nakrájené brambory. Když jsou brambory uvařené, vmícháme předem uvařené kysané zelí. Přidáme dále trochu smetany na vaření, lehce povaříme a dle potřeby zahustíme jíškou.
Brambory vložíme do hrnce s vodou a ve slupce vaříme doměkka. Měkké brambory slijeme, necháme vychladnout, oloupeme a…
více o Klasický bramborový salát
Z koření připravíme marinádu, kuřecí maso nakrájíme na malé kousky, přidáme marinádu a necháme chvilku odležet.
Na…
více o Kuřecí maso s pórkem na kari