3.5
Maso nakrájíme na kostky, osolíme a dáme vařit. Postupně podle tvrdosti přidáváme další ingredience. Nejprve nakrájené… více o Boršč podle mojí mámy
Maso očistíme a prošpikujeme špekem. Očistíme a nakrájíme kořenovou zeleninu. Na pánev dáme trochu sádla, kořenovou… více o Svíčková na smetaně podle mojí maminky
Nejprve zelí povaříme, poté přidáme nakrájené brambory, koření a na mírném ohni vaříme. Mezitím na vedlejší plotýnce… více o Zelňačka od Kewa
Zbyl vám po svátcích vaječný likér? Pozvěte tedy rodinu nebo přátele nejen na skleničku, ale i… Celý článek
Odborníci na zdravou stravu tvrdí, že nejzdravější je jídlo v přirozeném stavu a co… Celý článek
Princezna z Walesu je živým důkazem toho, že krása vychází zevnitř. Od její dokonalé pleti až… Celý článek
Přání zhubnout patří mezi nejčastější novoroční předsevzetí. Jak ale ukazují výzkumy, jen… Celý článek
Kuřecí řízky zbavíme tuku, pokud jsou vysoké, seřízneme po délce, lehce osolíme a narovnáme do máslem vymazaného pekáče… více o Kuřecí řízky pod sýrovou peřinou
Nejprve rozšleháme tvaroh s mlékem a olejem do hladké hmoty, pak přidáme mouku s práškem a sůl a vypracujeme vláčné… více o Plnění šneci
Vejce, cukr a vanilkový cukr utřeme a přidáme zbytek ingrediencí. Těsto dáme na vymazaný a vysypaný plech a pečeme tak… více o Rychlé ořechové řezy s pudinkem
Maso nakrájíme jako na řízky, naklepeme, osolíme a opepříme. Na každý kousek masa položíme šunku, na hranolky… více o Kuřecí závitky s nivou
Obě mouky prolisujeme s moučkovým cukrem. Přidáme vejce, nakrájený tuk a zpracujeme na hladké těsto, které necháme… více o Jemné tvarohové řezy zdobené šlehačkou
Cuketu umyjeme a oloupeme. Dále cuketu nakrájíme na kolečka - hodně koleček o průměru 1cm - 2cm. Odkrojíme střed kde… více o Cuketové kroužky
1. Ovesné vločky a mléko dej do menší pánve a za stálého míchání, aby se nepřipálily, je uveď do varu. 2. Po 5-7… více o Ovesná kaše tří medvědů
Tuk s cukrem šleháme ve šlehači, až je tuk pěkně našlehaný přidáváme postupně celá vejce. Znovu dobře našleháme a… více o Černá buchta jednička
Brokolici očistíme, omyjeme a rozdělíme na růžičky, košťály oloupeme a nakrájíme na plátky. Česnek nasekáme a podusíme… více o Brokolicová polévka
Maso nakrájíme na tenké plátky a připravíme marinádu. Plátky marinádou důkladně po obou stranách potřeme, uložíme do… více o Vepřové plátky na medu
Rozpékané brambory jsou nejlepší z nových brambor, ale nutné to není. Brambory neloupeme, jen je dobře omyjeme a… více o Rozpékané bylinkové brambory
Sesbírat 750 ks sedmikrásek a 3 vrcholky meduňky, opláchnout vlažnou vodou a namočit do 1l vody. Přidat 1,5 citrónu… více o Sedmikráskový med s pomerančem