Anglickou slaninu vyškvaříme a promícháme s houskami nakrájenými na kostičky. Zelí pokrájíme najemno a smícháme s houskou a slaninou. Vejce vyšleháme v zakysané smetaně spolu s moukou a solí. Přidáme ke směsi zelí a zaděláme těsto na knedlíky. Ze směsi uděláme kuličky a vaříme v osolené vodě 20 minut.
Těsto důkladně vypracujeme ručně, nebo vařečkou dohladka, aby se oddělovalo od nádoby. Potom ho rozválíme a potřeme na…
více o Sádlovníky z vepřového sádla
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
Jednoduchá a velice rychlá příprava houskových knedlíků, kde nehrozí, že je rozvaříte, když se budou dělat o pět minut…
více o Jednoduché houskové knedlíky
Předem namočené fazole uvaříme doměkka ve vodě, ve které jsme je namáčeli. Když už jsou měkké můžeme vodu trochu osolit…
více o Fazolový salát s křenem