Zelné závitky s kuřecím masem

3

hodnoceno: 13
Příprava: 60 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 2
      ks cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      svazek petrželka
    • 200
      ml bílé víno
    • 2
      lžíce zakysaná smetana
    • 500
      g žampiony
    • 2
      lžíce pikantní hořčice
    • 1,2
      svazek kořenová zelenina
    • 4
      ks kuřecí maso řízky
    • 3
      lžíce olej
    • 1
      ks zelí hlávka

Postup přípravy receptu

  • Cibuli s žampiony nakrájíme na kostičky a opékáme na oleji cca 10 minut. Vmícháme nasekanou petrželku, sůl, pepř a hořčici. Očistíme zelí a rozdělíme na 8 listů. Žebra seřízneme a necháme 2 minuty povařit. Prolijeme studenou vodou a necháme chvíli okapat. Maso jen osolíme, opepříme a přilijeme houbovou nádivku. Plátek pak zabalíme do dvou listů, upevníme a necháme péct na oleji. Poté zalijeme vínem a necháme 30 minut dusit. Polévkovou zeleninu nakrájíme, přidáme k masu a dusíme ještě dalších 10 minut. Nakonec vmícháme smetanu.
Zařazení: Maso Drůbeží

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: