Cibuli s žampiony nakrájíme na kostičky a opékáme na oleji cca 10 minut. Vmícháme nasekanou petrželku, sůl, pepř a hořčici. Očistíme zelí a rozdělíme na 8 listů. Žebra seřízneme a necháme 2 minuty povařit. Prolijeme studenou vodou a necháme chvíli okapat. Maso jen osolíme, opepříme a přilijeme houbovou nádivku. Plátek pak zabalíme do dvou listů, upevníme a necháme péct na oleji. Poté zalijeme vínem a necháme 30 minut dusit. Polévkovou zeleninu nakrájíme, přidáme k masu a dusíme ještě dalších 10 minut. Nakonec vmícháme smetanu.
Pečivo namočíme do studené vody. Zelí očistíme a košťál vyřízneme. Potom vložíme zelí do vroucí osolené vody a postupně…
více o Zelné závitky s mletým masem
1. Kuřecí maso nasekáme na drobné kousky a prudce opečeme na másle.
2. Dáme do pekáče a podlijeme bílým vínem, přidáme…
více o Kuře na víně M. Woodhamsové
Amasaké smícháme se sušeným ovocem a za občasného míchání přivedeme k varu. Zatím rozmícháme pudink, Maizenu a cukr ve…
více o Amasaké s pudinkem a ovocem