Cibuli s žampiony nakrájíme na kostičky a opékáme na oleji cca 10 minut. Vmícháme nasekanou petrželku, sůl, pepř a hořčici. Očistíme zelí a rozdělíme na 8 listů. Žebra seřízneme a necháme 2 minuty povařit. Prolijeme studenou vodou a necháme chvíli okapat. Maso jen osolíme, opepříme a přilijeme houbovou nádivku. Plátek pak zabalíme do dvou listů, upevníme a necháme péct na oleji. Poté zalijeme vínem a necháme 30 minut dusit. Polévkovou zeleninu nakrájíme, přidáme k masu a dusíme ještě dalších 10 minut. Nakonec vmícháme smetanu.
Pečivo namočíme do studené vody. Zelí očistíme a košťál vyřízneme. Potom vložíme zelí do vroucí osolené vody a postupně…
více o Zelné závitky s mletým masem
Krabí tyčinky necháme rozmrazit, pokrájíme na drobné kousky, přidáme nakrájená nebo nastrouhaná vajíčka, promícháme s…
více o Jednoduchá krabí pomazánka
Maso osolíme a opepříme, popř. dokořeníme jiným kořením. Na každý plátek zvlášť přidáme worchestrovku a sojovku. Dále…
více o Nejjednoduší výborná marináda
Do mističky dáme asi 16 dkg hrubé mouky, uprostřed uděláme důlek, do kterého vyklepneme vejce, přidáme polévkovou lžíci…
více o Domácí nudle do polévky
Losos zakoupený v supermarketu je již vykuchaný, zbavíme ho pouze ploutví, případně hlavy a rozkrojíme podél na 2 půlky…
více o Losos s bylinkovou omáčkou