Židovina

2.75

hodnoceno: 16
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 2
      ks cibule Velké
    • sůl
    • 250
      g hladká mouka na obalení a na zahuštění
    • pepř mletý
    • kečup - jemný
    • 250
      ml smetana
    • worcestrová omáčka
    • sojová omáčka
    • kečup - ostrý
    • 500
      g maso vepřové prorostlejší, kuřecí nebo krůtí prsa
    • mouka
    • hořčice
    • 2
      sklenice nakládané okurky 1–2

Postup přípravy receptu

  • Maso nakrájíme, naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Na hodně rozpáleném tuku osmažíme, dáme do vyhřáté misky. Na výpeku osmažíme cibuli nakrájenou na drobno, pak vložíme kečupy, hořčici, worchestr a sojovku – množství podle toho, jak chceme mít žlutou, či červenou omáčku. (Já dávám více hořčice.)
  • Vložíme zpět maso a dusíme asi 3/4 hodiny. Pak vyjmeme maso, rozmixujeme, dáme celé okurky scezené, a jen provaříme, aby pustily kyselou chuť, musí být ale stále křupavé – pak je vyjmeme. Zahustíme smetanou, ve které jsme rozmíchali mouku, vložíme zpět maso a okurky.
  • Příloha – knedlík a těstoviny.
Zařazení: Vepřové Drůbeží

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: