2.78
Uvařte vodu na čaj a do každého z hrnků dejte po pěti lžičkách cukru a jednom pytlíčku s čajem. Zalijte do půlky hrnku… více o Míšin zimní čaj
Zmíněné ingredience dáme do sklenice (250 ml) a zalijeme vroucí vodou. Necháme tak 10 minut odstát. Dospělí mohou… více o Relaxační čaj
Do sklenice dáme zelený čaj (1 sáček). K tomu přidáme 2–4 lžičky cukru. Zalijeme studenou vodou a mícháme dokud se cukr… více o Ledový čaj
Přestože 11. listopad není státním svátkem, oslavy svátku svatého Martina si mnozí z nás… Celý článek
Naše moudré babičky říkávaly, že když jsou doma brambory, nebude mít rodina přes zimu bídu.… Celý článek
Svatomartinské hody již neodmyslitelně patří k oslavám svátku svatého Martina. Ten se slaví 11… Celý článek
Na svátek svatého Martina se v našich krajích vždy hodovalo. Pekly se husy, pilo se mladé… Celý článek
Do mísy prosijeme mouku, přidáme sůl, kmín a vše důkladně promícháme. V trošce vlažné vody odebrané z 6 dcl rozmícháme… více o Domácí chléb
Smíchejte mouku, máslo, pivo a přidejte trošku koření, vzniklé těsto rozdělte na dvě poloviny a nechte 10 minut uležet.… více o Řecká kapsa
Moučkový cukr, vanilkový cukr a žloutky utřeme do pěny, přilijeme olej a promícháme. Přidáme mouku, prášek do pečiva,… více o Řezy Ledňáček
Nejprve si naložíme sójové maso do nálevu připraveného z rozšlehaného vajíčka, škrobu a vody. Nálev dochutíme sójovou… více o Vegetariánské Kung Pao Asie
Brambory nakrájíme na kostky, maso také. Přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, česnek, zeleninu nakrájenou na kostky,… více o Živánská
Všechny ingredience smícháme, můžeme přidat i trochu chilli. Oleje dáváme tolik, aby bylo maso v marinádě ponořeno.… více o Olivová marináda
Z hery, smetany a mouky udělat těsto. rozválet a vykrájet tvary. péct na 250°C dokud se nenafoukne. Ještě teplé… více o Cukroví od Ivy
Jehněčí s omáčkou 1. Očištěnou kýtu ochutíme pepřem a solí, stáhneme provázkem, posypeme rozmarýnem a potřeme… více o Do růžova pečená jehněčí kýta na rozmarýnu s lyonskými bramborami
Suroviny vložíme do pekárny (tekuté nejdříve, sádlo se počítá mezi tekuté), kvasnice jako poslední, program Kynutí … více o Dalamánky IV.
Špenátové listy opláchněte a osušte. Rozehřejte olej na pánvi, vložte nasekanou cibulku, prosciutto, listy špenátu a… více o Vejce se špenátem a prosciuttem
Med smícháme se šťávou z půlky citronu, nastrouháme třošku citronové kůry, 2 lžíce sojové omáčky a vše důkladně… více o Honzíkovo kuřecí s medem
Všechny ingredience smícháme a vymísíme do těsta střední hustoty. Kvasnice není nutné nechávat předkynout! Těsto… více o Domácí chléb pro krajany v USA a v zahraničí
Omlouváme se, nastala chyba. Prosím, pokračujte na úvodní stránku.